Foto Congrés sobre danses de moros i cristians

Els propers 8 i 9 de juliol de 2016 se celebrarà a Biar el congrés «LA DANSA DELS ALTRES» Alteritat i joc en la festa popular: moros, cristians i altres figures del diferent en el teatre, la música i la dansa de la tradició.

Organitzat per la Seu universitària de Biar (Universitat d'Alacant) i els grups internacionals de recerca LAiREM i ICONODANSA, coordinats per membres de la Universitat Rovira i Virgili, el congrés comptarà amb la participació de diversos investigadors de reconegut prestigi i serà una bona oportunitat per reflexionar, des de diferents àrees d'estudi, sobre una temàtica d'interès per a la comunitat científica però també per a la població en general. Us convidem, doncs, a què hi participeu en qualsevol de les modalitats possibles: oients o comunicants.

El congrés forma part dels actes que es realitzaran durant la primera meitat del 2016 a Banyeres de Mariola, Biar, Bocairent i Ontinyent al voltant de l'exposició "Ballar el moro. Danses festives de moros i cristians a la Mediterrània occidental". L'organització d'aquest esdeveniment ha anat a càrrec dels ajuntaments d'aquestes poblacions amb la col·laboració de la Seu Universitària de Biar de la Universitat d'Alacant, la Universitat Rovira i Virgili (grups LAiREM i ICONODANSA), el Museu Etnològic de Barcelona i l'Associació Cultural Joan Amades.

És possible inscriure’s gratuïtament al congrés en la modalitat d’oient o de comunicant. El termini màxim per a fer efectiva la inscripció com a oient és l’1 de juliol de 2016. Per a l’enviament de les comunicacions, la data límit serà el 31 de maig de 2016.

Per a més informació o  per a trametre propostes per a la presentació de comunicacions orals podeu escriure a l’adreça de correu electrònic: ladansadelsaltres@gmail.com.

 

enrera / atràs

Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa
Travessia del C. Nou de Sant Josep, 10, planta baixa
43204 REUS

Tel. 977 340 928 | carrutxa@gmail.com

facebook twitter