Foto Els romanços són l'eix temàtic de l'escola de la glosa 2016

Els romanços són l'eix temàtic de l'escola de la glosa 2016

Des de començaments de maig s'han obert  les inscripcions de l’Escola d’Estiu de Glosa que organitzen per cinquè any consecutiu l'associació Cor de Carxofa, l’associació cultural «La Fraternal» i l’Ajuntament d’Espolla. L’Escola es farà al poble d’Espolla (Alt Empordà) del 5 al 9 de juliol, i coincideix amb les activitats de la 14a Trobada de Cantadors. Tant els alumnes com el públic en general poden gaudir de la programació cultural que organitzen conjuntament l’Escola i la Trobada durant tota la setmana.

El programa de l’escola ofereix als alumnes classes dedicades a l’aprenentatge de la cançó improvisada, segons diferents nivells, i també activitats lúdiques i participatives, sempre dins de l’ampli món de la glosa. A més a més, es poden escollir diferents itineraris formatius segons els interessos de cadascú: treballar la didàctica de la cançó improvisada, l’acompanyament musical de la glosa, el treball d’escena o la creació poètica. Enguany, l’eix temàtic de l’escola seran els romanços.

L’Escola compta amb el reconeixement i el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i del Campus de Cultura Popular del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana.

Per a més informació sobre programa, horaris, professorat, inscripcions, allotjament, àpats i qualsevol dubte que us plantegeu, podeu consultar la pàgina web de l’escola o bé escriviu a escolaestiuglosa@cordecarxofa.cat

enrera / atràs

Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa
Travessia del C. Nou de Sant Josep, 10, planta baixa
43204 REUS

Tel. 977 340 928 | carrutxa@gmail.com

facebook twitter