Foto Carrutxa participa a la II Fira de l'Hort, la festa del barri d'Horts de Miró

Carrutxa participa a la II Fira de l'Hort, la festa del barri d'Horts de Miró

 

El proper dimecres 8 de juny tindrà lloc el lliurament dels Premis Nacionals de Cultura. Tal com vam comentar des del primer moment de rebre la notícia, considerem que la millor forma de celebrar la concesió del premi que ha estat atorgat a la nostra entitat, és continuar en la nostra línia de treball, de recerca i difusió cultural. Som plenament conscients que la feina de Carrutxa no hauria estat possible, ni tindria cap sentit, sense la col·laboració i la complicitat de moltes persones.

Hem pensat compartir la satisfacció que ens aporta aquest premi sortint un cop més al carrer i compartint amb el veïnat, i amb la ciutat, la festa. Per això el dissabte de juny, dia 4, ens trobareu a la segona Fira de l'Hort, a la plaça de l'Abat Oliba, al barri on es troba ubicada l'entitat. Una festa de barri original i participativa que prganitza l'Associació de Veïns d'Horts de Miró.

Entre les activitats programades en aquesta segona Fira de l'Hort podem esmentar l'exposició fotogràfica «La pagesia» de FotoCamp Reus, del 25 de maig al 30 de juny, que es podrà veure al Centre Cívic Llevant. El divendres 3 a la tarda hi haurà tallers per la canalla i l'actuació de la companyia de titelles La Tremenda amb «La parada del Peret». Al vespre hi haurà una mostra de ball en línia i una cantada d'havaneres.

El dissabte 4, a partir de les 10 del matí, es muntaran les parades dels artesans a la plaça de l'Abat Oliba. Es farà una trobada gegantera, amb cercavila pels carrers del barri i un vermut popular. A la tarda, hi haurà tallers per la canalla i un berenar popular, entre altres activitats.

Carrutxa muntarà una parada a la fira per tal de conèixer les seves activitats al barri que comptarà amb la particicipació de Joan Vaqué, de la Vilella Baixa, que ja va oferir una mostra del seu treball amb la palma, la passada diada del 23 d'abril. També tindrem un joc de bitlles i altres propostes.

A les 7 de la tarda, començara el taller de jotes i altres danses populars, a càrrec d'Albert Margalef i, a les 9 del vespre, un ball folk a càrrec del grup Trio de Folks.

Us hi esperem!

enrera / atràs

Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa
Travessia del C. Nou de Sant Josep, 10, planta baixa
43204 REUS

Tel. 977 340 928 | carrutxa@gmail.com

facebook twitter