Foto Curs «El Vallès: festa, cultura popular i patrimoni cultural immaterial»

Com cada any, la Fundació Bosch i Cardellach, conjuntament amb altres centres d'estudi del Vallès, el CORE Patrimoni Cultural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i amb el suport de l'Institut Ramon Muntaner (IRMU), ha organitzat un nou curs de tardor per continuar aprofundint en el coneixement històric del territori del Vallès.

En aquesta ocasió, el curs porta per títol “El Vallès: festa, cultura popular i patrimoni cultural immaterial” i vol tractar diferents aspectes de la festa al Vallès, en tant que es pot considerar un dels pilars de la identitat local i comarcal.

El curs va dirigit a professors, estudiants i ciutadania en general. Constarà de sis sessions a càrrec d'historiadors, especialistes en l'època i en el coneixement del nostre territori, que ens oferiran les seves recerques, en alguns casos inèdites, relatives a les festes populars i tradicions vallesantes. La sessió inaugural serà el dia 18 d'octubre a Sentmenat, a la Societat Coral La Glòria, a càrrec de Salvador Palomar. La resta de conferències seran entre el 25 d'octubre i el 29 de novembre de 2017, els dimecres de 19 a 21h a la seu de la Fundació Bosch i Cardellach de Sabadell. A més a més de les ponències teòriques s'organitzarà una sortida, per tal de descobrir el patrimoni cultural immaterial de Gallecs, a Mollet del Vallès.

Podeu trobar més informació a:

www.fbc.cat

o per correu electrònic secretaria@fbc.cat

 

enrera / atràs

Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa
Travessia del C. Nou de Sant Josep, 10, planta baixa
43204 REUS

Tel. 977 340 928 | carrutxa@gmail.com

facebook twitter