Foto PRESENTACIÓ DE LA MEMÒRIA 2017

UN ANY DE MOLTA FEINA! 

El 2017 ha estat un any de molta feina per a la nostra associació. D'una banda, perquè hem organitzat activitats extraordinàries com el simposi de Focs Festius a la Mediterrània, vinculades a la Capital Cultural, però també perquè hem col·laborat amb institucions o altres entitats de la comarca o de la ciutat per preparar exposicions sobre arquitectura popular, diables o festes de barri. Un any de recerques, jornades de treball sobre l'associacionisme, però alhora de festa al carrer. 


Un any, però, que ha acabat fora de tota normalitat, sota la repressió de l'estat i la necessitat de mobilització per reivindicar la llibertat dels presos polítics. Uns mesos en que hem defensat la República com a eina per construir una societat més justa, per una cultura en llibertat, oberta a tothom, enriquidora en el coneixement i que fomenti l'esperit crític.


En aquest 2018 volem fer balanç de les activitats realitzades i del moment que ens pertoca viure, dels nous projectes i dels condicionants que la situació actual imposa a la nostra tasca.


Per això us convidem a la presentació, seguida de conversa, de la memòria 2017 de l'entitat, al nostre local el dimecres 31 de gener a 2/4 de 8 del vespre.

enrera / atràs

Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa
Travessia del C. Nou de Sant Josep, 10, planta baixa
43204 REUS

Tel. 977 340 928 | carrutxa@gmail.com

facebook twitter