Foto 24 entitats col·laboren en la recerca etnològica

24 entitats col·laboren en la recerca etnològica

El passat divendres 22 de juny, la consellera de cultura, Laura Borràs, va signar un conveni amb 24 entitats que col·laboren en la recerca etnològica impulsada pel Departament de Cultura, a través de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial. Amb la signatura d’aquest conveni es va renovar el compromís de col·laboració de la Generalitat de Catalunya amb les entitats que tenen entre els seus objectius comuns l’impuls de la recerca, la conservació i la difusió del patrimoni etnològic de Catalunya. 

La consellera de Cultura, Laura Borràs, va posar en valor la importància “que hi estiguem tots compromesos, des del món local, des de la universitat, des dels instituts de recerca, i des de la Generalitat de Catalunya”. També va destacar que “és la primera signatura que fem després de l’aixecament del 155”.
 
El conveni expressa el compromís de col·laboració del Departament de Cultura per tal de facilitar que cadascuna de les entitats porti a terme els seus projectes de recopilació de dades i materials i a la vegada actuïn com a canal de difusió dels estudis i informes que es facin. Carrutxa, des de fa anys, forma part de l'Observatori del Patrimoni Etnològic i, com a membres d'aquesta gran xarxa, vam assistir a la firma i vam poder conèixer a la nova consellera, la qual cosa ens va servir per tenir un primer contacte i començar a treballar plegats. 
 
 
enrera / atràs

Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa
Travessia del C. Nou de Sant Josep, 10, planta baixa
43204 REUS

Tel. 977 340 928 | carrutxa@gmail.com

facebook twitter