L'entitat

El Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa és una entitat cultural sense ànim de lucre nascuda a Reus l'any 1980, amb l'objectiu de treballar en la recerca, la divulgació i la dinamització dels diferents aspectes de la cultura popular i el patrimoni etnològic. 

El treball i activitat de Carrutxa es desenvolupa a partir d’un equip de treball interdisciplinari format per una desena de persones que sostenen el funcionament habitual de l’entitat i per una gran xarxa de col·laboradors –persones i entitats– estesa per les diferents poblacions en les quals s’ha realitzat recerca i divulgació, i experts en els diferents àmbits de treball de l’entitat. L’àmbit d’actuació de Carrutxa són les comarques del Priorat i el Baix Camp, on hi ha la seu social de l’entitat.

 

Voluntariat i pràctiques curriculars

Qualsevol ajuda sempre és benvinguda, per això la nostra entitat és oberta a tothom que hi vulgui col·laborar per tal de conèixer el nostre funcionament o participar en les nostres tasques. 

D'altra banda, l'entitat acull a aquells alumnes que vulguin realitzar amb nosaltres les seves pràctiques curriculars, sigui per a un grau o un màster universitari. En aquesta branca, l'entitat dóna llibertat a l'alumne si vol generar algun projecte, activitat o recerca concreta referent a alguna de les nostres línies de treball. Tanmateix, també oferim altres propostes i tasques relacionades amb el Centre de Documentació i la biblioteca especialitzada. 

enrera / atràs

Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa
Travessia del C. Nou de Sant Josep, 10, planta baixa
43204 REUS

Tel. 977 340 928 | carrutxa@gmail.com

facebook twitter