Foto Vull fer-me soci

Vull fer-me soci... Què he de saber? 

La nostra entitat es dedica, des de fa 38 anys, en la recerca, divulgació i dinamització de la cultura popular i el patrimoni etnològic. Actualment, estem treballant en l'inventari de danses vives de la ciutat de Reus i en la tercera trobada de glosa. A banda, la memòria històrica -sobretot aquella relacionada amb la Guerra Civil-, les festes tradicionals, el foc i la pirotècnia, segueixen sent les línies de recerca amb les quals treballem dia a dia. 

El mes de juny de 2018, l'entitat va editar les actes del II Simposi Internacional de Focs Festius a la Mediterrània, celebrat a Reus el passat 2017. També s'ha editat un opuscle sobre la festa de Sant Jordi a Reus. A més, continuem treballant en la festivitat del Carnaval a la comarca del Priorat i en projectes relacionats amb l'àmbit quotidià com la il·luminació domèstica abans de l'arribada de l'electricitat. Són molts els projectes que tenim entre mans i per això és molt important poder comptar amb la vostra col·laboració. 

La nostra entitat engega nous projectes cada dia gràcies al treball voluntari de desenes de persones. Per això, la petita aportació econòmica dels nostres socis és tan important per nosaltres, ja que ens permet seguir generant noves activitats i difonent la cultura popular arreu del país. 

Col·labora amb nosaltres per una cultura lliure i oberta a tothom. 

Si et vols fer soci, només cal que enviïs un correu a: carrutxa@gmail.com 

Gràcies i endavant! 

 

 

 

enrera / atràs

Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa
Travessia del C. Nou de Sant Josep, 10, planta baixa
43204 REUS

Tel. 977 340 928 | carrutxa@gmail.com

facebook twitter