Fes-te soci! 

Tot i la crisi sanitària causada pel COVID-19 des de Carrutxa continuem treballant per investigar i difondre el patrimoni etnològic i la cultura popular a través de la nostra web i les xarxes socials de l'entitat. Ens hem adaptat a aquest nou context per intentar traslladar a les xarxes aquelles activitats que teníem programades per tal de no suspendre-les, però tot i així la cultura no gaudeix d'una bona situació. 

Davant d'aquest gran repte necessitem l'ajuda de tots i totes per continuar treballant! 

Pots fer-te sòcia/soci omplint aquest formulari: https://forms.gle/D8NeqzvuiM8BLbEE7

O bé enviant un correu a la nostra entitat: carrutxa@gmail.com     

 

Per què necessitem la teva col·laboració? 

Carrutxa es dedica, des de fa quatre dècades, a la recerca, divulgació i dinamització de la cultura popular i el patrimoni etnològic. Les festes i tradicions, la memòria històrica i la guerra, les danses i la música populars han estat i segueixen sent línies d'estudi cabdals que ens han permès posar en valor els elements que conformen en nostre ric patrimoni. 

Enguany celebrem quaranta anys i volem que aquesta fita commemori aquesta llarga trajectòria de feina que ha estat possible gràcies a un equip interdisciplinari de persones que ens permeten seguir generant activitats culturals i difonent la cultura popular arreu del país. 

Col·labora amb nosaltres per una cultura lliure i oberta a tothom! 

Gràcies per la teva col·laboració!  

 

 

enrera / atràs

Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa
Travessia del C. Nou de Sant Josep, 10, planta baixa
43204 REUS

Tel. 977 340 928 | carrutxa@gmail.com

facebook twitter