Foto Carrutxa renova la junta directiva de l'entitat

Carrutxa renova la junta directiva de l'entitat

 

El passat dimecres dia 19, el Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa va celebrar una assemblea extraordinària amb l’objectiu de renovar la seva junta directiva.

El nou conjunt de membres de la junta respon a la voluntat de consolidar el relleu generacional de l’entitat, aportant així nous reptes i enfortint-ne la trajectòria. En aquesta línia, continuen persones amb una llarga experiència a l'entitat, però s'incorporen altres que s'han implicat activament en l'associació a partir de 2017, amb fites com fou l'organització del Simposi Internacional sobre Focs Festius a la Mediterrània.

Llista de càrrecs

Presidenta. Montsant Fonts
Vicepresidenta. Raquel Ferret
Tresorer. Ferran Sugranyes
Secretària. Judit Gamundi
Vocal. Roser Palomar
Vocal. Joan Roca
Vocal. Ricard Solana
Vocal. Adrià Aragonès

L'entitat gestiona el seu dia a dia, i programa les seves activitats, a partir d'un nucli de treball que es reuneix quinzenalment. Les reunions són obertes a totes les persones que col·laboren amb l'associació. A partir d'aquest funcionament assembleari es poden crear grups de treball per a temes concrets.

Volem aprofitar aquesta ocasió per anunciar-vos que el pròxim dia 27 de desembre, a les 18.00 h, durem a terme la presentació pública de la Memòria d’Activitats del 2018. L’acte tindrà lloc al local de Carrutxa (Travessia del C/ Nou de Sant Josep, núm. 10, baixos). Us convidem a assistir en aquesta presentació per a conèixer el resum de l’any.

[A la fotografia, els components de la nova junta amb altres persones que van participar a l'assemblea de dimecres i que formen part d'aquest nucli de treball.]

 

 

 

 

 

 

.

enrera / atràs

Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa
Travessia del C. Nou de Sant Josep, 10, planta baixa
43204 REUS

Tel. 977 340 928 | carrutxa@gmail.com

facebook twitter