Foto L'àlbum del Carnestoltes. Els carnavals de Cornudella de Montsant (s. XIX-XX).

L'àlbum del Carnestoltes. Els carnavals de Cornudella de Montsant (s. XIX-XX). 

A partir del considerable fons fotogràfic aplegat a Cornudella de Montsant, des de Carrutxa s'ha dut a terme una exposició, bàsicament fotogràfica, sobre aquesta festa a la vila prioratina. L'exposició, que restarà oberta del 2 de febrer al 18 de març de 2019, no hagués estat possible sense la col·laboració de veïns i veïnes que, durant aquest estiu, han assistit a les sessions d'identificació i ens han apropat més imatges dels seus fons familiars. 

Aquesta exposició, que es compon per una introducció referent a diverses poblacions de la comarca i per un recull d'imatges dels carnavals de Cornudella entre el primer terç del segle XX i els anys 70 del segle passat, vol ser un agraïment a totes les persones que hi han col·laborat i, per descomptat, vol fer palesa dels grans carnavals que es van viure en aquesta vila.

Us convidem a visitar aquesta exposició composta d'imatges, i a conèixer aquelles característiques que van fer del Carnaval de Cornudella una de les festes més rellevants de la comarca. L'exposició es podrà visitar a la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament de Cornudella de Montsant. 

enrera / atràs

Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa
Travessia del C. Nou de Sant Josep, 10, planta baixa
43204 REUS

Tel. 977 340 928 | carrutxa@gmail.com

facebook twitter