Foto Reus torna a gaudir del Ball d'Hivern!

Reus torna a gaudir del Ball d'Hivern!

El passat 19 de gener, es va celebrar la cinquena edició del Ball d'Hivern, l'antiga festa de Sant Sebastià recuperada, el passat 2015, per La Relliscada (de l'Aula de Sons) i Carrutxa. Enguany, s'ha incrementat el nombre de participants, tant de persones que han volgut repetir l'experiència com de gent nova que, durant la capta, es va afegir a la cercavila. 

Les gloses, els garrotins i la cançó improvisada varen ser els protagonistes de la cercavila de capta, on els comerços varen poder col·laborar amb la festa fent un donatiu que, més tard, es va rifar a la plaça. En acabar la cercavila, els participants s'aproparen a la plaça del Castell per gaudir d'un sopar popular al voltant del foc de les brases. 

Finalment, es va produir el més esperat: veure ballar la coca de Sant Sebastià! Seguidament, es va iniciar el ball folk, amb una gran assistència, mai vista fins a aquesta edició. Com a col·laboradors de la festa, restem molt agraïts de l'augment en la participació i esperem, sens dubte, celebrar la sisena edició.  

enrera / atràs

Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa
Travessia del C. Nou de Sant Josep, 10, planta baixa
43204 REUS

Tel. 977 340 928 | carrutxa@gmail.com

facebook twitter