Foto Cicle de xerrades sobre el Patrimoni Cultural dels pobles de Montsant

Cicle de xerrades sobre el Patrimoni Cultural dels pobles de Montsant

Com cada estiu, el Parc Natural de Montsant organitza un cicle de xerrades sobre el patrimoni cultural amb la col·laboració de la nostra entitat. Aquest cicle se celebrarà en diferents municipis de la comarca del Priorat i pretén difondre i posar en valor el patrimoni, tant material com immaterial, dels pobles de Montsant. 

Amb tot això, els membres de Carrutxa han preparat un seguit de conferències que s'iniciaran aquest mes de juliol i finalitzaran a mitjans d'agost: 
 
  • 19 de juliol. La Vilella Alta (Casal). 19.30 h. Montsant: l'ocupació del territori i la formació dels pobles. A càrrec d'Ezequiel Gort. 
  • 1 d'agost. La Morera de Montsant (Sala d'Actes de l'Ajuntament). 19.30 h. La guerra a Montsant. A càrrec de Salvador Palomar. 
  • 2 d'agost. Cabacés (Societat Recreativa). 19.30 h. La ramaderia a Montsant. Presentació de l'opuscle del Parc Natural. A càrrec d'Albert Margalef i Salvador Palomar.
  • 12 d'agost. Ulldemolins (Centre Cívic). 19.30 h. La guerra a Montsant. A càrrec de Salvador Palomar.
  • 13 d'agost. Vilella Baixa (teatre). 20 h. Festa i foc. A càrrec de Raquel Ferret.
  • 14 d'agost. Siurana (església). 19.30 h. El castell de Siurana després de la reina mora. A càrrec d'Ezequiel Gort. 
 
Aprofitem l'ocasió per anunciar-vos que el dia 16 d'agost, a les 18.30 h, Salvador Palomar durà a terme la conferència Montsant front de guerra, a Albarca. 
 
Com veieu, aquest cicle és una oportunitat per aquells que us vulgueu aproximar a la història d'aquesta comarca. Hi esteu tots convidats! 
enrera / atràs

Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa
Travessia del C. Nou de Sant Josep, 10, planta baixa
43204 REUS

Tel. 977 340 928 | carrutxa@gmail.com

facebook twitter