Foto Una parada de Sant Jordi virtual

Una parada de Sant Jordi virtual

Les pubicacions impreses –llibres, revistes, opuscles, catàlegs d'exposicions, fulls...– han estat una indispensable eina per a la divulgació del coneixement, resultat de la feina d'estudi i recerca de les persones que participen o col·laboren amb l'associació.

Com hem explicat altres cops, des del moment de la seva creació, l'entitat ha estat molt activa a la festa del 23 d'abril, aportant les nostres publicacions –en moments en què vam ser la única entitat cultural present al Mercadal amb una parada de llibres– i organitzant activitats diverses.

Enguany, malgrat les circumstàncies excepcionals que estem vivint, volem participar a la festa, oferint-vos una mica de lectura: dues publicacions sobre la història de la festa i sobre un drac, certament singular, que va existir a Reus durant el segle XIX.

Malauradament, les condicions en què hem anat treballant les últimesa setmanes –des de casa i amb les limtacions tècniques que això suposa– ens han impedit poder fer tot allò que voldríem. No tenim acabat el catàleg de publicacions del web, per exemple, que es troba en procés de renovació.

Si teniu alguna consulta sobre els nostres llibres, que es podran adquirir en qualsevol llibreria del país (quan obrin) us podeu adreçar a

carrutxa@gmail.com

I per continuar endavant, necessitem la teva col·laboració. Avui és un bon dia per associar-se:

Pots fer-te sòcia/soci omplint aquest formulari: https://forms.gle/D8NeqzvuiM8BLbEE7

 

enrera / atràs

Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa
Travessia del C. Nou de Sant Josep, 10, planta baixa
43204 REUS

Tel. 977 340 928 | carrutxa@gmail.com

facebook twitter