Foto Recercat 2020 

Recercat 2020

Enguany se celebra la 16 edició del Recercat, les Jornades de Cultura i Recerca local dels territoris de parla catalana. Tot i que es tracta d'una edició atípica, l'Institut Ramon Muntaner ha tornat a convocar a diferents entitats del territori per poder difondre programes i estudis relacionats amb l'associacionisme, el patrimoni, la pedra seca i molts altres temes. 

Carrutxa hi participarà exposant, el dia 31 d'octubre a través de la plataforma ZOOM, l'estudi titulat La llum a casa, que pretén explicar com era la vida quotidiana en el passat abans de l'arribada de l'electricitat. Una recerca que, també, fa un repàs pels diferents estris i atuells necessaris per a il·luminar, escalfar i cuinar, així com algunes referències a expressions, dites populars i refranys que ens mostren la importància del foc en la vida dels nostres avantpassats i que avui conforma un ric ventall patrimonial. 

El Recercat, que serà presencial i virtual, se celebrarà els dies 29, 30 i 31 d'octubre. Per a poder-hi participar cal que ompliu aquest formulari Formulari d'inscripció a les presentacions i l'envieu en aquesta adreça electrònica merce@irmu.org 

Us hi esperem! 

 

enrera / atràs

Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa
Travessia del C. Nou de Sant Josep, 10, planta baixa
43204 REUS

Tel. 977 340 928 | carrutxa@gmail.com

facebook twitter