Foto I aquest 2021 continuem treballant

I aquest 2021 continuem treballant

 

La pandèmia ens ha fet força mal, més enllà de l’economia. Carrutxa és una entitat que funciona  a partir d’un nucli de persones més implicades, però sempre comptant amb una bona colla de col·laboracions –persones que són Carrutxa quan hi ha activitats a fer que els hi interessen– i també una xarxa de contactes a diferents poblacions.

Sense poder fer activitats presencials, recerques de camp, entrevistes ni seguiment de festes... a cop de reunions, xerrades i jornades virtuals, ens hem anat apagant. Mentrestant, el nivell de peticions i consultes al centre de documentació no ha baixat tant. Molta feina i poques persones en el dia a dia.

Hem començat l'any 2021, a cop d'activitats digitals com xerrades sobre les festes d'hivern, participació de diferents membres de l'entitat en el Taller sobre Patrimoni Immaterial, coordinat per Raquel Ferret, que ha organitzat la Bibliteca Pública de Tarragona. Poques de presencials, com la col·laboració en la jornada que el 16 de gener es va fer a la plaça del barri d'Horts de Miró, organitzada pel Casal Despertaferro i altres entitats, reivindicant la memòria històrica. Es va pintar un gran mural que abastava des de la Guerra Civil, els bombardeigs, l'exili, fins a la repressió i l'assassinat de Cipriano Martos.

De cara als propers mesos, hem estructurat la feina en un seguit de línies d'activitat, que us anirem explicant en breu, amb l'objectiu de crear grups de treball per dinamitzar l'entitat. Si voleu participar, no dubteu en contactar amb nosaltres a carrutxa@gmail.com

 

 

 

 

.

 

enrera / atràs

Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa
Travessia del C. Nou de Sant Josep, 10, planta baixa
43204 REUS

Tel. 977 340 928 | carrutxa@gmail.com

facebook twitter