Foto III Jornades d'oficis i arquitectura tradicional als Ports

III Jornades d'oficis i arquitectura tradicional al Ports

 

El  cap de setmana del 18 i 19 de setembre del 2021 tenen lloc a Horta de Sant Joan (Terra Alta), les III Jornades anuals d’oficis i arquitectura tradicional als Ports. Un cicle de conferències, tallers i activitats entorn l’arquitectura tradicional i el Patrimoni Cultural Immaterial, dirigides i coordinades per Ínclita Cultura Antropologia, amb el suport de l'Ajuntament d'Horta de Sant Joan i del Ministerio de Cultura y Deporte del Gobierno de España.

En l'edició d'enguany, la temàtica de l'esdeveniment gira al voltant del patrimoni cultural vinculat a l'ofici de pastor i els reptes que planteja en relació a la seva salvaguarda i a la conservació del patrimoni construït en aquest paisatge cultural. D’accés lliure i gratuït, les xerrades es realitzaran durant la tarda del dissabte 18 al Cinema Municipal. Diferents especialistes de referència en els àmbits de l'antropologia, l'arquitectura, l'ofici i la gestió del patrimoni oferiran els seus coneixements i experiències en l'àmbit rural. Es complementarà amb un tast de productes locals i amb la presentació de la maleta pedagògica El patrimoni immaterial i l'arquitectura tradicional dels Ports, un conjunt de materials educatius que es posaran en pràctica a les escoles durant aquest curs. El diumenge dia 19, es durà a terme una sortida de descoberta i demostració de l'ofici amb un pastor local i la presentació del circuit experiencial del Mas de Burot.

Lloc: Cinema Municipal d'Horta de Sant Joan. Avinguda Generalitat, número 13

INSCRIPCIÓ

Fins el dia 15 de setembre, inscripció gratuïta i obligatòria a: inclitacultura@gmail.com o bé als telèfons 632 782 367 / 636 679 969

 

 

 

 

.

enrera / atràs

Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa
Travessia del C. Nou de Sant Josep, 10, planta baixa
43204 REUS

Tel. 977 340 928 | carrutxa@gmail.com

facebook twitter