Foto Carrutxa participa a la fira Epíleg 2023 de Reus

Carrutxa participa a la fira Epíleg 2023 de Reus

 

 

Des de fa més de 40 anys, la nostra entitat treballa sobre el patrimoni cultural del territori que ens és més proper, a partir de la recerca documental i la memòria de les persones. Des de l'associacionisme, amb rigor i amb voluntat de que el coneixement crític esdevingui un factor de cohesió, debat i dinamització social.  Les publicacions, sobre paper o en format digital, han estat una eina cabdal en la nostra tasca de difusió.

Per això, aquest mes de juny, serem presents a l'Epíleg, fira d'idees i llibres radicals i de proximitat, a Reus, amb les nostres publicacions i en col·laboració amb Rafael Dalmau ed., una editorial amb una llarga i sòlida trajectòria al país pel que fa a la història, la geografia i la cultura popular catalanes.

Us convidem a assistir-hi per conèixer les nostra feina i descobrir llibres que parlen de la vida quotidiana d'aquestes comarques, dels temps medievals ençà, dels costums, de la festa o dels moviments que han maldat per transformar la societat.

I, si us animeu, a col·laborar-hi. La fira és organitzada pel Casal Despertaferro i tindrà lloc el dissabte 10 de juny de 2023 al passeig Sunyer de Reus. Enguany commemora els centenaris de Gabriel Alomar (1873-1941) i Xavier Amorós (1923-2022).

Us hi esperem!

 

Web de la fira, amb la programació i participants:

https://sites.google.com/view/fira-epleg-2023/

 

Formulari per col·laborar amb l'organització:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekxq3L-TMVgF9iRwSNWROho1cnPdxUw112Sjbv4ibM_LJbqw/viewform

 

 

.

enrera / atràs

Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa
Travessia del C. Nou de Sant Josep, 10, planta baixa
43204 REUS

Tel. 977 340 928 | carrutxa@gmail.com

facebook twitter