Foto Divulgar la història, poble a poble

Enguany continuem amb les presentacions del llibre d'Ezequiel Gort i Juanpere, El comtat de Prades i la baronia d'Entença en el temps medievals, editat per Rafael Dalmau ed., amb la col·laboració de l'entitat.

El dimecres 20 de març, a les 7 de la tarda, es presentarà a Tarragona —Casa del General, c/ Major, 14— amb la participació, a més de l'autor, de Valentí Gual Vilà, prologuista i professor d'Història a la UB, i Lurdes Malgrat, directora dels Serveis Territorials del Departament de Cultura de Tarragona.

Amb l'experiència de les xerrades realitzades en diverses poblacions del Baix Camp i el Priorat, volem que les presentacions esdevinguin una activitat divulgativa sobre la història del territori, amb voluntat de retornar el coneixement a la població, a partir de la recerca, objectiu que compartim Carrutxa i l'editorial Rafael Dalmau, comptant amb l'excel·lent treball d'Ezequiel Gort, de forma que cada xerrrada aporta referències locals.

El 17 d'abril, a les 7 de la tarda (Pl. de la Dona), tindrà lloc la presentació a les Borges del Camp. I el 26, a Vilaplana (Pl. de la Riba).

Anirem actualitzant el calendari d'activitats.

 

 

 

 

 

 

.

enrera / atràs

Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa
Travessia del C. Nou de Sant Josep, 10, planta baixa
43204 REUS

Tel. 977 340 928 | carrutxa@gmail.com

facebook twitter