Foto Fira Epíleg 2024

Fira Epíleg 2024

 

El dissbte 8 de juny tindrà lloc a Reus, al passeig de Sunyer —em el tram entre el C/ Prat de la Riba i la Pl. Joan Rebull— una nova edició de l'Epíleg, fira de llibres i idees radicals i de proximitat. Enguany està dedicada a les figues de Joan Salvat Papasseit i Vicent Andrés Estellés.
Carrutxa hi serè present amb una parada del les nostres publicacions de proximitat. Enguany hem col·laborat en l'edició per part de l'editorial Rafael Dalmau del llibre d'Ezequiel Gort, El comtat de Prades i la baronia d'Entença en els temps medievals, un treball a partir del qual estem fent presentacions i xerrades de divulgació del territori per diferents poblacions del Baix Camp i el Priorat.
A la fira també hi seran presents els companys de la revista Caramella, peresentant el número 50 de la publicació.

Hi ha previstes 32 parades que es dividiran en els espais Estellés i Papasseit: regidoria de Joventut de Reus, Òmnium Cultural, La Nova Ràdio, Lo Diable Gros, Llibreria Gaudí, Carrutxa, Rafael Dalmau Editor, Cossetània Edicions, Editorial Piolet, Piscina un petit oceà, Editorial Peu de Mosca, Caramella, Tigre de Paper, Cal·lígraf, El Cep i la Nansa, Edicions Sidillà, Neret Edicions, Godall Edicions, Editorial Karwan, Edicions Tremendes, Llibreria la Figaflor, Manifest Llibres, Llibres del Delicte, Edicions del Pirata, Voliana Edicions, Ònix Editor, Adesiara Editorial, Albertí Editor, Edicions del Cràter, Vibop Edicions, Pagès Editoris i La dofí Dofina.

 

Programa de la Fira Epíleg 2024

De 10 a 21 hores. Fira d’editorials, llibreries i entitats.

A les 11 hores. Espectacle de màgia amb l’Aviador Màgic. Amb la col·laboració d’Òmnium Cultural.

A les 12 hores. Les mestres del grup MARC (Mestres Àvies Recuperadores de Contes) explicaran els contes populars de sempre i faran moixaines. Amb la col·laboració d’Òmnium Cultural.

A les 13 hores. Espectacle infantil L’Estellés i més, a càrrec de Dani Miquel.

A les 14 hores. Dinar popular. Sobretaula amb glosa i cançó tradicional.

A les 17 hores. Conversa entre Xavier Antich (Òmnium Cultural) i Rafa Xambó (Col·lectiu Ovidi Montllor i Pro Fundació Vicent Andrés Estellés), conduïda pel periodista Xavier Graset.

A les 18 hores. Espectacle Estellés, de mà en mà, a càrrec del guitarrista Borja Penalba i el rapsoda Francesc Anyó.

A les 19 hores. Representació de l’obra de teatre De la VIDA i de la mort, que confronta les obres de Salvat-Papasseit i Àngel Guimerà, a càrrec de l’alumnat de l’IES Baix Penedès.

A les 20.15 hores. Espectacle amb La Fera Ferotge: músics d’Inadaptats interpreten Ovidi Montllor, el qual musicà moltes de les poesies de Joan Salvat-Papasseit i Vicent Andrés Estellés.

A les 21 hores. Sopar popular.

A les 21.15 hores. Monòleg a càrrec de la comediant Maria Juan.

A les 22.45 hores. Concert amb Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, presentant el seu darrer disc. Garriga és fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú.

A les 00.30 hores. Sessió musical amb els PD Angelets de la Terra.

enrera / atràs

Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa
Travessia del C. Nou de Sant Josep, 10, planta baixa
43204 REUS

Tel. 977 340 928 | carrutxa@gmail.com

facebook twitter